MENÜ

LÉLEKÉBREDÉS

"A lelket kell meggyógyítani ahhoz, hogy a sejtek egészségesek legyenek." (Wass Albert)

 

A kezelés nyugodt, csendes környezetben zajlik, ahol a hozzám fordulók érzései, gondolatai, megoldásra váró problémái kerülnek előtérbe.

Első lépésként egy rövid, kötetlen beszélgetés keretében feltérképezem az illető családi-, és életkörülményeit, hiszen ezek az információk a kezelés és oldás folyamatában meghatározóak lehetnek.

Ezt követi az oldás folyamata, melynek keretében korregresszióval (korábbi életkorok felderítése) előhívjuk azokat a korokat, korábbi időszakokat, amelyek azonosak, hasonlóak a megoldandó problémával, és ezek egymásra rakódva eredményezték a jelenlegi problémát.

A kineziológiai oldás során, amennyiben az izomtesztelés alapján szükséges, alkalmazom azokat a technikákat, amelyek hatékonyan és gyengéden segítenek feloldani azokat a blokkokat, stresszeket, melyek raktározódtak a testben, az elmében.

Az egész kineziológiai oldás és kezelés egy csodálatos utazás, ennek megfelelően fontosnak tartom a lazítást, a feszültségek elengedését, azt, hogy nyitottak, elvárások nélküliek, és elfogadóak legyünk a teljes kezelést illetően.

Asztali nézet