MENÜ

LÉLEKÉBREDÉS

"A lelket kell meggyógyítani ahhoz, hogy a sejtek egészségesek legyenek." (Wass Albert)

 

A kezelés nyugodt, csendes környezetben zajlik, ahol a hozzám fordulók érzései, gondolatai, megoldásra váró problémái kerülnek előtérbe.

 

Első lépésként egy rövid, kötetlen beszélgetés keretében feltérképezem az illető családi-, és életkörülményeit, hiszen ezek az információk a kezelés és oldás folyamatában meghatározóak lehetnek.

Ezt követi az oldás folyamata, melynek keretében korregresszióval (korábbi életkorok felderítése) előhívjuk azokat a korokat, korábbi időszakokat, amelyek azonosak, hasonlóak a megoldandó problémával, és ezek egymásra rakódva eredményezték a jelenlegi problémát.

 

A kineziológiai oldás során, amennyiben az izomtesztelés alapján szükséges, alkalmazom azokat a technikákat, amelyek hatékonyan és gyengéden segítenek feloldani azokat a blokkokat, stresszeket, melyek raktározódtak a testben, az elmében.

 

Az oldás érzelmileg semlegesíti a negatív emlékeket, ezzel helyreállítja a blokkolt energia áramlását.

Ennek eredménye az, hogy a szituáció emléke továbbra is létezik ugyan, azonban már nincs negatív érzelmi töltete, amely hasonló szituációkban a blokkolt tudatossággal történő reakciót eredményezné. Ezáltal az egyén újra élhet a szabad választás lehetőségével itt a jelenben.

 

A kezelés eredménye továbbá, hogy a szervezet visszakapja energetikai egyensúlyát, elindítja és megerősíti az öngyógyító mechanizmusát, a tudatos „én” hatékonyabban tudja kezelni a mindennapi élethelyzeteket, képessé válik döntések meghozatalára, illetve arra, hogy változtasson a fennálló körülményeken.

 

Az oldás után tapasztalható, hogy a fizikai betegségek tünetei enyhülnek, vagy eltűnnek, életünk nyugodtabb lesz, kiegyensúlyozottabbá válunk, bátrabban merünk döntéseket hozni, tisztábban átlátjuk élethelyzeteinket, jobban megismerjük és elfogadjuk önmagunkat és másokat, környezetünket.

 

Az egész kineziológiai oldás és kezelés egy csodálatos utazás, ennek megfelelően fontosnak tartom a lazítást, a feszültségek elengedését, azt, hogy nyitottak, elvárások nélküliek, és elfogadóak legyünk a teljes kezelést illetően.

Asztali nézet