MENÜ

LÉLEKÉBREDÉS

"A lelket kell meggyógyítani ahhoz, hogy a sejtek egészségesek legyenek." (Wass Albert)

 

Egyéni konzultáció, segítő beszélgetés, spirituális életvezetési tanácsadás

 

Napjaink felgyorsult és kissé összetett, bonyolult világában gyakran érezhetjük azt, hogy eltévedtünk, nem tudunk eligazodni, nem látjuk a kiutat, megfeneklettünk, ahogy eddig tettük dolgainkat, már nem elegendőek az akadályok leküzdéséhez. Ilyenkor megfogalmazódnak bennünk a „Hogyan tovább?”, „Most mit tegyek?”, „Merre tovább?” jellegű kérdések.

 

Amikor egy elakadt helyzetben vagyunk, szükségünk lehet egy harmadik, „semleges” félre, aki kívülről, személyes érzelmektől mentesen, pártatlanul látja élethelyzetünket, aki kérdéseivel, rávilágításaival képessé tesz minket arra, hogy felülemelkedjünk problémáinkon, és könnyedén észrevehessük a megoldásokat, megtalálhassuk utunkat.

 

Az egyéni konzultáció, beszélgetés során a hozzám fordulónak lehetősége nyílik arra, hogy szabadon beszéljen arról az élethelyzetéről, amelyben megoldást keres, kötöttségek nélkül elmondja problémáit, kifejezze érzelmeit, gondolatait. Mindezt olyan légkörben teheti meg, ahol nincsenek elvárások, ítéletek, kritikák, bírálatok, ezáltal sokkal könnyebbé válik a megnyílás is. A konzultációk és kezelések alkalmával a hozzám érkezők gondolatai, érzései, megoldandó „feladatai” kerülnek előtérbe.

 

A konzultációk és beszélgetések célja az, hogy a hozzám fordulók képessé váljanak arra, hogy felismerjék képességeiket, erősségeiket, kialakítsák pozitívabb és egészségesebb énképüket, mélyebb önismeretre tegyenek szert, hogy más szemszögből lássák a problémákat és így sokkal hatékonyabban tudják azokat megoldani, képessé váljanak pozitív jövőképük és céljaik kialakítására, és ezáltal egy kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb és egészségesebb életet élhessenek.

 

A spirituális életvezetési tanácsadás keretében lehetőség van a spiritualitás oldaláról is megközelíteni a beszélgetések témáit, amennyiben ezt a hozzám érkező igényli.

 

Különböző alternatív technikák is rendelkezésre állnak ahhoz, hogy az egyéni konzultációk során felszínre került megoldandó problémák, feladatok, elakadások, nehézségek pozitív irányú változását érhessük el, ezáltal az adott témát komplexebb módon közelítsük meg.

 

Milyen helyzetekben lehet szükség az egyéni konzultációra? (néhány példát említve)

 

  • önértékelési problémák,
  • kapcsolati problémák,
  • önbizalom, önbecsülés, magabiztosság hiánya,
  • serdülőkori, kamaszkori nehézségek leküzdése,
  • döntési, elköteleződési nehézségek,
  • pozitív, kreatív gondolkodás, látásmód hiánya,
  • konfliktuskezelési nehézségek,
  • ha úgy érezzük, hogy nem vagyunk a helyünkön, vagy nem találjuk helyünket,
  • ha nincs kivel megbeszélni a problémákat, vagy nem kapunk válaszokat,
  • ha azt érezzük, hogy változtatni szeretnénk, de nem tudjuk hogyan, merre,

 

Fontos megemlítenem, hogy nem vagyok orvos, sem pszichiáter, sem pszichológus, nem kezelek betegségeket, nem végzek gyógyító tevékenységet. A konzultációk és tréningek nem helyettesíthetik a szükséges szakorvosi ellátásokat.

 

Az egyéni konzultáció időtartama: 60 perc/alkalom, díja: 5500,- Ft/alkalom.

 

Ha megfogalmazódott benned a fejlődés iránti vágy, ha keresed az utad, a megoldásokat, ha változtatni szeretnél életeden, várlak szeretettel, hogy közösen együttműködve, komplex módon megközelítve megtaláljuk a megfelelő irányt. Sok szeretettel: Nóra

Asztali nézet