MENÜ

LÉLEKÉBREDÉS

"A lelket kell meggyógyítani ahhoz, hogy a sejtek egészségesek legyenek." (Wass Albert)

 

Önismereti társasjáték

A játék végigkíséri az ember egész életét. Olyan tevékenység, amelyben nincs semmilyen kényszer, varázsa magával ragad minden korosztályt.

 

Relativity érték-kaleidoszkóp

Ebben a játékban lehetőség nyílik önmagunk mélyebb és teljesebb megismerésére úgy, hogy eközben társainkat is jobban megismerhetjük. A játék folyamán megláthatjuk a dolgok másik és mögöttes oldalát, hogy nem csak az és csak úgy van, ahogy azt éppen mi magunk látjuk, véljük (egy adott probléma, amit mi annak vélünk, lehet, hogy nem is akkora nagy probléma, sőt, lehet, hogy egyáltalán nem is az), megláthatjuk és megérthetjük mások nézőpontját, megismerhetjük önmagunkat mások szemszögéből is.

 

A játék során tökéletesedik a kommunikációnk, fejlődik az érzelmi intelligenciánk, árnyaltabbá, nyitottabbá, sokoldalúbbá válik világnézetünk.

Ez alatt a játék alatt nagyon sokat fejlődhetünk, tanulhatunk, egy kellemes, nyugodt helyen néhány órára kiléphetünk a hétköznapok mókuskerekéből. Ajánlott 13 éves kortól.

 

Játékidő: 2 óra.

Létszám: 2-4 fő.

Időpont: előre egyeztetett időpontokban lehet jelentkezni a játékra, akár egyénileg, akár párral, barátokkal, kollégákkal, hozzátartozókkal.

 

Identity pszichológiai társasjáték A játék önismeretet mélyítő, önfejlesztő hatása miatt lehetőségünk nyílik arra, hogy önmagunkat mélyebben és teljesebben megismerhessük, arra, hogy a játékostársainkkal bensőségesebb kapcsolatot alakíthassunk ki. A játék hozzájárul a kommunikációs készségünk, érzelmi intelligenciánk fejlődéséhez. A játék segítséget nyújt abban, hogy ráleljünk életfeladatunkra, megerősítsük önbizalmunkat, könnyedebben megvalósíthassuk vágyainkat, kezünkbe vehessük életünk irányítását. A játék folyamatában rápillanthatunk személyiségünk, életünk még fel nem térképezett területeire, erősödik elfogadó és empatikus készségünk is. A játékostársak megnyílnak és közelebb kerülnek egymáshoz. A játék során olyan dolgok is napvilágra kerülhetnek, melyek a mindennapi élet érintkezéseiben esetleg rejtve maradnának. Emiatt kiemelt jelentősége lehet a családi, baráti kapcsolatok erősítésében, mélyítésében.

Forrás: https://kinezgyorben.freewb.hu/mindig-van-valasztasod----blog/az-onismereti-tarsasjatekokrol/

Identity pszichológiai társasjáték

A játék önismeretet mélyítő, önfejlesztő hatása miatt lehetőségünk nyílik arra, hogy önmagunkat mélyebben és teljesebben megismerhessük, arra, hogy a játékostársainkkal bensőségesebb kapcsolatot alakíthassunk ki. A játék hozzájárul a kommunikációs készségünk, érzelmi intelligenciánk fejlődéséhez. A játék segítséget nyújt abban, hogy ráleljünk életfeladatunkra, megerősítsük önbizalmunkat, könnyedebben megvalósíthassuk vágyainkat, kezünkbe vehessük életünk irányítását.

 

A játék folyamatában rápillanthatunk személyiségünk, életünk még fel nem térképezett területeire, erősödik elfogadó és empatikus készségünk is. A játékostársak megnyílnak és közelebb kerülnek egymáshoz. A játék során olyan dolgok is napvilágra kerülhetnek, melyek a mindennapi élet érintkezéseiben esetleg rejtve maradnának. Emiatt kiemelt jelentősége lehet a családi, baráti kapcsolatok erősítésében, mélyítésében.

 

Játékidő: 2-2,5 óra

Létszám: 2-4 fő

Időpont: előre egyeztetett időpontokban lehet jelentkezni a játékra, akár egyénileg, akár párral, barátokkal, kollégákkal, hozzátartozókkal.

 

A játékokra bejelentkezés szükséges az alábbi elérhetőségen: 30/911-1290.

 

Vélemények a játékokról:

„Óriási élmény volt, sok újat tanultam a dolgok mélyebb értelméről, és magamról. Már várom a folytatást.” (K. Anna)

„Elgondolkodtató, érdekes, megnyugtató, fejlesztő, ráébresztő, tanulságos. Köszönöm.” (T. Panna)

„Teljesen kikerültem a hétköznapi zsongásból, feltöltődtem, és mellette új tapasztalatokra tettem szert. Csodálatos játék.” (M. Ágnes)

„Kicsit tartottam az egésztől az elején, de aztán csupa pozitív élménnyel gazdagodtam, és valóban sokat segíthet az önismeretünk fejlesztésében.” (G. Gyula)

"A játékot követően sokat gondolkodtam azokon a dolgokon, amik elhangzottak a játék folyamán, és rádöbbentem, hogy valami pozitív irány, változás indult el bennem, ami nagyon jó érzés." (M. Éva)

"Csak ketten voltunk, de így is hatékony volt, sokmindenen elgondolkodtatott. Köszönöm." (A. Klára)

"Legközelebb a párommal megyek, szerintem hasznos lesz, és ő is kíváncsi :-)." (Angéla)

"Egy nagyszerű eszköz önmagunk mélyebb megismeréséhez." (Kinga)

"Kellemes környezet, jó hangulat, ajánlom másoknak is." (István)

"Párommal érkeztünk, nagyon örülök, hogy részt vettünk a foglalkozáson, tervezzük és várjuk a következő alkalmat." (Erzsi és párja)

Asztali nézet